SW Licence

  • Platinový montážní partner JABLOTRON

    Montujeme systémy JABLOTRON v té nejvyšší kvalitě a díky znalostem Vám nakonfigurujeme systém pro co nejlepší využití a pohodlí ovládání.

  • Kapka naděje

9137909 IP interkom Gold licence Obsahuje licence Video, Integrace, Výtah

9137909 IP interkom Gold licence Zobrazit větší

0105-084

9137909 IP interkom Gold licence Obsahuje licence Video, Integrace, Výtah

Více informací

Skladem do 24 hod.

5 243,00 Kč s DPH

4 333,06 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

9137909 IP interkom Gold licence Obsahuje licence Video, Integrace, Výtah

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

2N interkomy nabízejí neomezené možnosti. Chcete, aby návštěvník mohl zavolat na recepci, a přitom se nemusel dotknout jediného tlačítka? Chcete dostávat e-mailem upozornění s fotkou, když interkom zaznamená pohyb před budovou? Je jedno, co potřebujete – s licencí Gold to můžete uskutečnit.


Licence GOLD aktivuje:

Audio/video streaming (RTSP Server), podpora externí IP kamery, podpora ONVIF, podpora funkce PTZ, podpora funkce detekce pohybu), rozšířené možnosti nastavení spínačů, funkce automatizace, odesílání e-mailů (SMTP klient), automatické aktualizace (TFTP/http klient), RIO protokol, FTP klient, SNMP klient, TR-069), IP relé, ovládání vytahů


Přehled licencí pro 2N IP interkomy: zde

Licence Gold přináší funkce všech dostupných licencí pro IP interkomy vyjma kodeku G.729a Informacast.

Licenci Gold lze využít se všemi 2N IP interkomy – kromě 2N® IP UNI - ten nepodporuje žádné licence.


Jak mohu licenci získat?

Licence generuje společnost 2N podle sériového čísla. Jakmile se rozhodnete, jakou licenci chcete, sdělíte svému distributorovi sériové číslo své jednotky a ten vám dodá licenční klíč. Samotnou licenci obdržíte např. emailem ve formě klíče (alfanumerického řetězce), který si zkopírujete a vložíte do interkomu. Licence nejsou časově omezeny. Jakmile licenci jednou získáte, máte ji navždy. Chcete-li licenci aktivovat, připojte se k webovému rozhraní daného interkomu a vložte zkopírovaný licenční klíč do pole v menu Systém / Licence. Klikněte na Uložit a licencované funkce se okamžitě aktivují.


Mohu dostat demo licenci?

Ano, máte k dispozici 800 hodin licence Gold, během nichž si můžete vyzkoušet licencované vlastnosti. Standardně je toto demo vypnuté, ale můžete si je aktivovat ve webovém rozhraní daného interkomu v menu Systém / Licence. Na odpočítávači vidíte zbývající čas a po vypršení zkušební doby se všechny licencované funkce opět deaktivují. Pro licenci InformaCast neexistuje možnost vyzkoušení.


Licence je distribuována formou licenčního klíče emailem obvykle do 2 pracovních dnů od objednání.

Licence je generována na objednávku a je vázána na výrobní číslo konkrétního zařízení 2N, proto jí nelze vrátit.

Výrobní číslo zařízení 2N uveďte prosím do vaší objednávky.